Termeni și condiții

Site-ul www.hadella.ro, este proprietatea DEFOTO STUDIO SRL, inregistrata in Com. Vârciorog, Nr. 52, Jud. Bihor, 417620, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul, J5/1818/12.11.2013, CUI RO32461452, titulara a contului nr. RO73BTRLRONCRT0585220101, deschis la Banca Transilvania Oradea.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DEFOTO STUDIO SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

DEFOTO STUDIO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.hadella.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DEFOTO STUDIO SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.hadella.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce prejudicii de orice fel pentru DEFOTO STUDIO SRL sau partenerilor societatii DEFOTO STUDIO SRL , si numai dupa obtinerea acordului in scris sau pe e-mail.

Dreptul de autor a DEFOTO STUDIO SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.hadella.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date sau informatii – este proprietatea DEFOTO STUDIO SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al DEFOTO STUDIO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.hadella.ro, numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs. la adresa de email contact@hadella.ro.

Produsele si serviciile oferite de DEFOTO STUDIO SRL pe site-ul www.hadella.ro, politica de preturi

DEFOTO STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.hadella.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv DEFOTO STUDIO SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA, dar nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari DEFOTO STUDIO SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

DEFOTO STUDIO SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, putand totusi exista mici diferente de culoare.

Continutul www.hadella.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi din tara sau din strainatate. Din acest motiv, DEFOTO STUDIO SRLnu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.hadella.ro , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. DEFOTO STUDIO SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.hadella.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. DEFOTO STUDIO SRL SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre DEFOTO STUDIO SRL la adresa de e-mail contact@hadella.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz DEFOTO STUDIO SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Transportul si livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. DEFOTO STUDIO SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Termenul general de livrare al produselor este de aproximativ 24 – 48 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare. În zilele de sâmbătă și duminică se preiau în continuare comenzi, însă livrările se vor efectua începând cu prima zi lucrătoare.

Timpul de livrare se poate prelungi, după informarea și acordul clientului, în anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor.

Livrarea produselor se va face prin curier. Costul transportului este de 30 lei pe teritoriul României, in localitatile unde curierul are sedii. Se poate aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde curierul nu are sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

Comenzile mai mari de 500 lei beneficiaza de transport gratuit.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor preluate de la curier (AWB). Pe AWB va fi mentionat ca coletul este insotit de factura fiscala originala. Prin semnarea AWB-ului, clientul confirma implicit si faptul ca a receptionat factura fiscala in original. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

DEFOTO STUDIO SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DEFOTO STUDIO SRLcare includ: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DEFOTO STUDIO SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DEFOTO STUDIO SRL de la client.

Promotii si concursuri

DEFOTO STUDIO SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 35 de zile.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DEFOTO STUDIO SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DEFOTO STUDIO SRL de la client.

Returnarea produselor cumparate

Ordonanta de urgenta 34/2014 prevede ca “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Pentru a face un retur, clientul ne va semnala prin e-mail pe contact@hadella.ro, ne va solicita formularul de retur si va completa corect si complet cu datele cerute. Solicitarea de retur se va trimite prin e-mail pe adresa contact@hadella.ro, in termen de maxim 14 zile de la data cumparaturilor. In urma semnalarii returului, produsele se vor returna de catre client prin curierat rapid catre vanzator, la adresa DEFOTO STUDIO SRL, Com. Vârciorog, Nr. 52, Jud. Bihor, 417620, Judetul Bihor, iar costurile returului vor fi suportate de catre client. Suma returului se va scade din suma care urmeaza sa fie returnata de catre DEFOTO STUDIO SRL catre client. Banii vor fi rambursati clientului doar prin virament bancar, in urma receptionarii coletului retunat.

Clientul se obliga sa ambaleze coletul cu produsele returnate corespunzator, ca aceste su nu se deteriorizeze in timpul transportului. In cazul in care produsul returnat prezinta semne de uzura, sau este deteriorat, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul. Toate produsele comandate se vor returna in forma in care aceste au sosit la client: in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare. In cazul in care aceste conditii nu se vor respecta, vanzatorul isi asuma dreptul de a refuza returul.

Eventuale întârzieri în restituirea banilor pot apărea în cazul în care nu am primit înapoi produsele sau dovezile că acestea au fost returnate catre noi.

Produsul isi pierde garantia si se poate returna in cazul folosirii incorecte a acestuia.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde descrierilor, este deteriorat sau prezinta o defectiune de fabricare, clientul are dreptul de a solicita returul produsului.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.hadella.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.hadella.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. DEFOTO STUDIO SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

DEFOTO STUDIO SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii DEFOTO STUDIO SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.hadella.ro este gazduit de serverele unei terte firme. DEFOTO STUDIO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. DEFOTO STUDIO SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.hadella.ro . DEFOTO STUDIO SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.hadella.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Politica de confidentialitate si protectia datelor personale

Site-ul www.hadella.ro incearca sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului. Intentia noastra este aceea de a va oferi dvs., utilizatorul site-ului, o experienta online sigura, care nu va va afecta negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduceti in baza noastra de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de dvs.

Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal este DEFOTO STUDIO SRL, inregistrata in Com. Vârciorog, Nr. 52, Jud. Bihor, 417620, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J5/1818/12.11.2013, CUI RO32461452, titulara a contului nr. RO73BTRLRONCRT0585220101 deschis la BT Oradea, avand adresa de e-mail: contact@hadella.ro

Aplicarea prevederilor Regulamentului (EU) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (prescurtat GDPR)

In data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul (EU) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016, (prescurtat GDPR) si, incepand cu aceeasi data, puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la urmatoarea adresa de e-mail: contact@hadella.ro.

Expresia DATE PERSONALE, DATE CU CARACTER PERSONAL reprezinta orice date despre o persoana fizica, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse Numele, Prenumele, adresa, adresa de e-mail, orice numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatiile obtinute prin cookie-uri. Totodata, aceste date pot include si detaliile privind comenzile transmise catre Societate sau detalii privind contractele incheiate cu Societatea. Aceste date pot sa provina atat de la dvs., cat si din alte surse (ex. informatii obtinute de la Registrul Comertului).

In vederea ACORDULUI, in contextul colectarii si folosirii datelor dvs., ne-am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs. sa ne puteti oferi acest acord in deplina cunostinta de cauza, de la prima si pana la ultima dvs. interactiune cu acest site. pentru a solicita un raport GDPR

Protectia datelor – scop si temei

Scopul nostru, in ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, va promitem ca siguranta datelor dvs. este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a va oferi o experienta personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook si Google).

Totodata, scopul prelucrarii datelor cu caracter personal poate fi reprezentat de incheierea si executarea contractelor/comenzilor privind livrarea marfurilor si prestarea serviciilor, in care sunteti parte si pe care le incheiati (fie cumparator, beneficiar, garant, avalist, reprezentant sau orice alta calitate), precum si pentru realizarea, inclusiv pe calea justitiei, a drepturilor si obligatiilor conferite de legislatie in legatura cu executarea contractelor. Astfel, in aceste cazuri, temeiul juridic al prelucrarii este dat de incheierea si executarea contractului, respectiv de urmarirea unui interes legitim, conform prevederilor art. 6 alin. (1) lit. (b) si lit. (f), din Regulamentul (EU) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016, (prescurtat GDPR). Totodata, atunci cand sunteti clientul nostru, consideram ca avem un interes legitim sa va contactam in vederea ofertarii de produse / servicii (preambulul 47 din GDPR).

Prelucrarea avand ca temei consimtamantul, se va efectua conform art. 6 alin (1) lit. a) din GDPR.

Utilizarea datelor dvs.

Folosim datele dvs., doar daca avem acordul dvs., dar si in conformitate cu celelalte temeiuri precizate mai sus, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat tipuri de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email

In cazul in care ne-ati furnizat adresa dvs. de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

Prenumele si Numele

In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele si Numele dvs., folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi.

Functia profesionala

In cazul in care ne-ati furnizat Functia Profesionala, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care utilizatorii le primesc de la noi.

Numarul de telefon

In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid.
Numele companiei

In cazul in care ne-ati furnizat numele companiei pentru care lucrati, sau pe care o administrati, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste participarea dvs., sau a unuia dintre angajatii dvs.

Datele de facturare

In cazul in care ne-ati furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a incheia contractul.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca dvs. sa gasiti mai usor informatiile pe care le cautati;

Concluzie
Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs. sa nu fiti obligati sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), cu exceptia cazului in care datele personale sunt necesare pentru a ne conforma unor obligatii legale, dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(a). Totodata, refuzul de a furniza anumite date (ex. nume, prenume, adresa, detalii de executare a contractelor ce urmeaza a se incheia etc) va va impiedica sa ne plasati o comanda sau sa incheiati cu noi un contract de livrare marfa/prestari servicii etc.

Pastrarea datelor cu caracter personal 

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate si prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucrarii, de ex. pentru prelucrarea comenzilor, livrari, pentru a indeplini anumite obligatii legale (cum ar fi obligatiile evidenta de contabila si raportare fiscala, arhivare, alte obligatii specifice domeniului de activitate al Societatii etc.). Incepand cu data de 25 mai 2018, informatii despre durata prelucrarii datelor dumneavoastra pot fi obtinute la urmatoarea adresa de e-mail contact@hadella.ro

Partajarea datelor personale

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dvs. catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entitati desemnate de Societate sa prelucreze datele in numele si pe seama sa, dar, cu toate acestea, Societatea DEFOTO STUDIO SRL ramane operatorul datelor dumneavoastra colectate.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt persoanele cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale ori in baza unor obligatii legale, institutiile publice, in contextul aplicarii legii in Romania.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

NU se vor lua decizii bazate pe prelucrare automata conform art. 22 din GDPR si NU exista intentia de a transfera date cu caracter personal catre o tara terta sau o organizatie internationala.

Mesajele noastre de marketing

In cazul in care avem acordul dvs., precum si in temeiul interesului legitim precizat conform art. 6 alin (1) lit.f si preambulul 47 din GDPR (in acest din urma caz daca sunteti clientul nostru), va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a va informa despre produsele si serviciile noastre.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.

In acest context folosim anumite retele de publicitate (ex: Facebook, Google, etc.) precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dvs. Spre exemplu, cand vizitati sau va inscrieti pe pagina noastra, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la produsele si serviciile noastre.

Drepturile dvs. in contextul datelor

Drepturile dvs. in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele dvs.;

Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.;

Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.;

Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs. sau limitarea prelucrarii acestora;
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs.;

Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale catre dvs. sau catre un alt operator;
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs., catre organele abilitate.

Aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale, cand prelucrarea se va efectua pe baza de consimtamant conform art. 6 alin. (1) lit (a), daca sau atunci cand va fi cazul. Acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal inainte de a va retrage consimtamantul.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute si exista exceptii, in conformitate cu GDPR. Pentru orice intrebari in acest context, va rugam sa ne trimiti un email la contact@hadella.ro

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, va rugam sa accesati pagina Utilizarea Cookie, unde le veti gasi grupate pe categorii.

De asemenea, cu un click pe butonul Acceptare Politica Utilizarea fisierelor Cookie va puteti revizui acordul oferit pe acest site pentru folosirea cookie-urilor.

Contact
In cazul in care va putem oferi orice fel de informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, sau la felul in care colectam si utilizam datele dvs. personale, va rugam sa ne trimiteti un email din formularul din pagina Contact sau trimitand un e-mail catre adresa contact@hadella.ro.

Noile reglementari legate de protectia datelor dvs. au fost publicate pe site-ul official, http://dataprotection.ro inca din 16 aprilie 2016. Prin urmare, recomandarea noastra e sa va luati masurile necesare, atunci cand aveti motive sa credeti ca reglementarile sunt incalcate, pe orice site pe care il accesati.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.hadella.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila DEFOTO STUDIO SRL la adresa de email: contact@hadella.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.hadella.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DEFOTO STUDIO SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de DEFOTO STUDIO SRL de la client.